пʼятницю, 20 травня 2016 р.

19 травня у районному будинку культури проходило традиційне, але по-особливому урочисте свято вшанування талановитих учнів, творчих вчителів, турботливих батьків та людей, які не байдужі до життя школи і підтримують її та допомагають матеріально. Ведучі святкової програми Карась Вікторія, Кузнєцов Міхаіл, Волікова Ірина та Савченко Тимофій оголошували номінації, у яких протягом року показали з найкращої сторони учні: «Гордість школи», «Інтелектуал школи», «Лірик школи», «Гуморист школи», «Майстер пензля», «Спортсмен школи», «Кращий читач школи», «Таланти школи». 
   На свято було запрошено багато гостей, відомих людей району та селища: Писаренко І.В., голова районної ради, Супрун Т.М, директор БДЮТ, художники Пілюгін Є.І. та Зозуля О.В.; Панець В.П., завідуюча Інтернет-центром районної бібліотеки; Нечитайло М.Я., письменник; Мосієнко П.О., учитель фізичної культури та керівник секції ДЮСШ, а також колишні випускники школи. Діти з батьками піднімалися на сцену, отримували грамоти, подяки й квіти. Звучали чудові вокальні номери, у танцях учні демонстрували хореографічні уміння, а флеш-моб та пісня «Молитва за Україну» стали фінальними акордами чудового дійства.
   Приємно відзначити, що учні нашого класу стали не тільки активними виконавцями концертних номерів, але і переможцями багатьох номінацій.  
 «Гордість школи» - Криндач Вікторія,
 «Інтелектуал школи» - Криндач Вікторія, Попок Єлизавета, Гнітько Єлизавета, Лобач Вероніка.
 «Юний дослідник» - Криндач Вікторія,
 «Лірик школи» - Попок Єлизавета,
 «Гуморист школи» - Криндач Вікторія, 
 «Спортсмен школи» - Баран Юлія, Кузнєцов Міхаіл, Кулик Олександр.
 «Кращий читач школи» - Лобач Вероніка,
 «Таланти школи» - Криндач Вікторія, Попок Єлизавета, Кухаренко Світлана. 
Завдяки своїй активності, старанності, працьовитості учні нашого класу здобули перемогу у номінації "Кращий клас".
  Хочу висловити вдячність турботливим батькам, учням, ведучим святкової програми, організаторам та дирекції школи за чудове свято!

Немає коментарів:

Дописати коментар