неділю, 20 березня 2016 р.

17 березня 8 учнів 3-4 класів разом зі своїми керівниками предсталяли дослідницькі роботи на шкільному етапі Всеукраїнського конкурсу «Юний дослідник». Обрані теми цікаві, адже лежать у площині дитячого оточення і не складні для сприйняття. Працюючи над дослідженням, діти дізналися багато нового та пізнавального матеріалу, зустрічалися з цікавими людьми, відвідали санепідемстанцію, торгові центри, магазини, бібліотеки, проводили анкетування, робили діаграми, будували графіки та досліди. 
Учениця 4 - А класу - Криндач Вікторія (керівник Вуйко А.С.) – працювала над дослідницькою роботою - «Вода – це життя». Мета написання роботи: зібрати інформацію про цінність та значення води у житті людини,  дослідити  шляхи її забруднення та способи очищення води в домашніх умовах, забезпечити  обізнаність учнів з питань питного балансу.
Учні-дослідники нагороджені дипломами та подарунками. Їх роботи будуть направлені для участі в обласному етапі конкурсу. Бажаємо всім успіхів та перемог! Висловлюємо подяку батькам за допомогу та підтримку дітей при проведенні досліджень. 



Немає коментарів:

Дописати коментар