вівторок, 15 грудня 2015 р.

Благодійний ярмарок

14 грудня, напередодні Свята Миколая, уже вдруге, у нашій школі проходив благодійний ярмарок. Від імені батьків-волонтерів 1-В класу до учнів школи звернулася Войтович Л.І., яка розповіла про мрію дівчинки Сухно Даринки, яка навчається у 1-В класі, мати не нові іграшки та солодощі, а щоб її мама Сухно Т.В. була здоровою та завжди знаходилася поряд з нею.  Учні, батьки відгукнулись на прохання, приготували для ярмарку багато випічки, тістечок, тортів, компотів.  Учні нашого класу вторгували 357 гривень. 
Виручені кошти в сумі 3 732 грн. 80 к. були передані волонтерам у 1-В клас, які передадуть їх на лікування мамі Даші Сухно. 



Результати ІІІ (обласного) етапу Міжнародного конкурсу ім. П. Яцика

12 грудня учениці нашої школи Волікова Ірина (3-Г) та Криндач Вікторія (4-А) представляли наш район у ІІІ (обласному) етапі Міжнародного конкурсу з української мови імені П. Яцика у м. Полтаві, адже напередодні вибороли місця переможців у районному етапі конкурсу. Наші дівчатка були уважними, зібраними та розсудливими. Саме ці якості допомогли Воліковій Ірі вибороти призове ІІ місце, а Криндач Віка серед 26 учасників випробувань стала п’ятою.

Вітаємо ученицю нашого класу Криндач Вікторію з вдалим виступом. Бажаємо подальших перемог!


Змагання  з  піонерболу

9 грудня у закладі між учнями 4-их класів  проведені змагання з піонерболу. Гарні вміння і жагу до перемоги показали учні 4-А класу. Завдяки правильній тактиці гри, справжньому командному духові, підтримці вболівальників, діти вибороли I місце. Команди 4-Б і 4-В класів зайняли II та III місця відповідно. Команда-переможець нагороджена шкільним перехідним кубком.
Вітаємо переможців!!! 

Немає коментарів:

Дописати коментар