четвер, 25 лютого 2016 р.

Наші перемоги
23 лютого 12 найкмітливіших, найрозумніших учнів нашого класу проходили цікаві випробування на уважність,  логіку, критичне мислення та відмінне знання програмового матеріалу, адже  вони стали учасниками шкільної олімпіади з математики, яка проходила в рамках Тижня математики. Маємо такі результати серед учнів 4-их класів:
І місце - Криндач Вікторія, Попок Єлизавета.
ІІ місце - Кухаренко Світлана, Лобач Вероніка.
ІІІ місце - Баран Юлія. 

24 лютого, по традиції, в Тиждень математики, проходили випробування на уміння швидко й правильно рахувати  (50 прикладів за 15 хвилин). Завдання на перший погляд легке, адже всі запропоновані приклади в межах програмового матеріалу, але не всім виявилося воно посильним. Маємо результати-розряди з усного рахунку:
ІІ розряд - Антоненко Артем (був найближче до отримання І розряду, аде допустив 1 помилку), Попок Ліза, Криндач Віка, Карпова Віка.
ІІІ розряд - Кулик Олександр, Грибельник Дєніс.

 Також хочу привітати своїх вихованців з перемогою в природничо-інтерактивному конкурсі "Колосок-осінній 2015".
Маємо переможців: 
"Золотий колосок"Антоненко Артем, Колісник Ольга, Криндач Вікторія, Кухаренко Світлана, Пасічник Євгенія, Попок Єлизавета. 
"Срібний колосок" - Трудненко Денис. 


Вітаємо переможців! Бажаємо успіхів!

неділю, 21 лютого 2016 р.

Виступ агітбригади 

У рамках проекту "Шкідливі звички" учні 4 - А класу створили агітбригаду "Ми за здоровий спосіб життя!" Агітбригада завітала до учнів 3-іх класів з виступами. Четвертокласники познайомили школярів з правилами здорового життя, розповіли про шкідливість алкоголю, тютюну, наркотиків.




середу, 17 лютого 2016 р.

На сторінці для батьків є зразок заяви допуску до
 випробувань у Решетилівській гімназії
ім. І.Л.Олійника




Урок образотворчого мистецтва 


Ось такі чарівні "птахи щастя" прилетіли до нас на урок. 

пʼятницю, 12 лютого 2016 р.

Шановні батьки! 

На сторінці "Оголошення" є інформація про проведення ДПА у 2016 році. 
  На сторінці для батьків також є оновлення.

середу, 10 лютого 2016 р.

Навчальний проект 

Нещодавно учні нашого класу працювали над проектом "Цікавий світ материка, на який я хочу потрапити". Використовуючи різні джерела інформації: фотографії, малюнки, інтернет-джерела, учні здійснили віртуальну подорож до материка, на який вони мріяли потрапити. Діти підготували розповіді, малюнки, поділилися інформацією та своїми  враженнями від подорожі.


суботу, 6 лютого 2016 р.

Вітаємо з перемогою!!!


9 січня,  в місті Кобеляки, проходив обласний турнір з настільного тенісу «Різдвяні зустрічі – 2016».  Вперше в змаганнях такого рівня взяла участь і учениця нашого класу - Баран Юлія ( 4-А клас).  Впевнено перегравши сім суперниць, Юля у фіналі поступилася лише чемпіонці області минулого турніру з міста Кременчука. Бажаємо Юлі нових перемог та здійснення  заповітних бажань! Висловлюємо вдячність тренеру Пісарєву В.М. та батькам за підтримку.
 Бажаємо нових перемог!!!