середу, 25 листопада 2015 р.

Вітаємо з перемогою!

21 листопада на базі Решетилівської гімназії проходив ІІ (районний) етап Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика. Нашу школу представляли 10 учнів, які стали переможцями шкільного туру. Завдання конкурсу були творчими, несли певне інтелектуальне навантаження та перевіряли знання з рідної мови.
 Вітаємо наших переможців:
Серед 4-х класів:
І місце – Криндач Вікторія (4-А)
ІІ місце – Попок Єлизавета (4-А)
ІV місце – Папіш Максим (4-В) 

неділю, 22 листопада 2015 р.

Цікаві зустрічі

19 листопада у рамках Тижня правових знань, учні нашого класу зустрілися з юристами, які завітали до нашої школи. На зустрічі діти більше дізналися про свої права та обов"язки, познайомилися із секретами своїх імен. Зустріч проходила цікаво та захоплююче. Діти мали змогу поставити запитання та самі відповідали на запитання гостей.



 

четвер, 12 листопада 2015 р.

Олімпіада з української мови

10 листопада, в рамках Тижня української мови, проходила олімпіада з української мови для учнів 2 - 4 класів. В шкільній олімпіаді взяли участь школярі, які люблять та знають українську мову. Завдання відповідали програмовим вимогам, віковим особливостям, проте були ускладненими, адже в цьому і «родзинка» олімпіад. 

Вітаємо наших переможців!!!

І місце: Криндач Вікторія (4-А)
ІІ місце: Гнітько Єлизавета (4-А)
ІІІ місце: Попок Єлизавета (4-А)


МІС ТА МІСТЕР КАЛІГРАФИНКА

З 10 по 12 листопада учні, батьки та вчителі мали змогу переглядати кращі зошити з української мови учнів 2-4 класів, які у фойє школи були представлені на конкурс «Міс та Містер Каліграфинка». За умовами конкурсу оцінювались:  каліграфія, охайність ведення та правильність виконання вправ.
 Маємо такі  результати:

І місце: Лобач Вероніка (4-А)
ІІ місце:  Баран Юлія (4-А)
ІІІ місце:  Карпова Вікторія (4-А).

понеділок, 9 листопада 2015 р.

Нещодавно у нашому класі був урок позакласного читання з теми "Цікавий світ навколо тебе". Тема уроку викликала зацікавленість в учнів. Діти підготували незвичайні історії про тварин, розповідали про різні дослідження та відкриття. Готуючись до уроку, діти не тільки дізналися багато нового, а й вчилися працювати з довідковою літературою, з Інтернет-джерелами, аналізувати та систематизувати матеріали.

неділю, 1 листопада 2015 р.

Ми подорожуємо!

   На осінніх канікулах учні 4 - А класу побували у гончарній столиці України с.Опішне. І діти і вчителі були вражені багатством та розмаїттям творів мистецтва. Ті, хто були тут не один раз помітили, що музей-заповідник живе, розвивається, поповнюється новими творами мистецтва. Ніхто  з учасників екскурсії не залишився байдужим до представлених творів гончарів, комусь подобались сучасні роботи, а хтось захоплювався старовиною. Приємно, що можна безкоштовно фотографуватися з експонатами та творами паркового мистецтва. На території музею є багато затишних куточків де можна відпочити з дітьми чи родиною. Кожен відвідувач музею отримав у подарунок буклет та глиняний свистунець. 
   Завдяки таким екскурсіям діти більше дізнаються про свій рідний край, його історію, відчувають гордість за свій народ, національну приналежність. 
   Хочу закінчити свою розповідь словами посла Польщі в Україні Єжи Бара Відвідавши музей-заповідник він сказав: "Я думав, що побачу глину, а побачив народ". 





Більше фото ви можете переглянути на сторінці "Фотоматеріали"