суботу, 23 травня 2015 р.

21 травня наша школа зібрала гостей на традиційне свято підсумку учнівських досягнень "Зірки на шкільному небосхилі". Свято відбулось у приміщенні початкової школи, тому, на жаль, не всі змогли побувати на цьому святі. 
Традиційно вітали та нагороджували кращих учнів, вчителів,  батьків які виховали чудових дітей, а також спонсорів, які допомагають школі.
Учні нашого класу були активними учасниками художньої самодіяльності і звичайно представниками різних номінацій.
Криндач Вікторія - "Інтелектуал школи",
Попок Єлизавета - "Інтелектуал школи", "Таланти школи",
Кухаренко Світлана - "Інтелектуал школи", "Таланти школи",
Баран Юлія -  "Таланти школи",
Кузнєцов Міхаіл - "Спортсмен школи",
Трудненко Денис - "Спортсмен школи".
Батьки Криндач Вікторії - отримали нагороду в номінації  - "За сумлінне виховання доньки".
Були названі вчителі переможці в номінації "Учительська зірка" - Вуйко Антоніна Сергіївна, Гордівська Наталія Борисівна.
Велика вдячність спонсорам школи, серед них батьки наших учнів - родини Гнітько,  Криндач, Кулик. 
Велика вдячність батькам за хороше виховання дітей, дітям за сумлінну працю, відповідальність, небайдужість. 
Бажаю і надалі розвивати свої таланти та здібності, щоб все більше зірочок сяяло на шкільному небосхилі!


понеділок, 18 травня 2015 р.

Учні 3 - А класу разом з педагогом-організатором Задорожною Н.Г.  підготували для учнів школи тематичну лінійку "Свято зі сльозами на очах". Використавши мультимедійні презентації, відеоролики, школярі дізнались багато нового про участь українських військових у Другій Світовій війні. 
Друга частина заходу була присвячена українським воїнам-героям, які воюють у зоні бойових дій на Донбасі та боронять українські території від агресорів.  «Ні війні!» - лейтмотивом звучали слова учнів 3-А класу, які підготували вірші про страшні наслідки воєнних дій. На завершення лінійки школярі переглянули ролик «Пам'ятаємо! Перемагаємо!» та провели флеш-моб «Ми за мир!»

пʼятницю, 8 травня 2015 р.



Від щирого серця вітаю всіх з Днем Перемоги!

Це свято увійшло до наших сердець як символ героїзму і безприкладної мужності народу, що відстояв мир на землі.
Немає сім'ї, якої не торкнулася б пожежа Великої Вітчизняної. Ми свято шануємо пам'ять наших земляків, що не повернулися з полів битв. Ми пам'ятаємо подвиг великих трудівників, що кували Перемогу в тилу. Ми вдячні захисникам всіх поколінь, що присвятили себе служінню Вітчизні.

Сивочолі ветерани! У нашій пам'яті назавжди залишиться ваш урок честі й слави, героїзму й самопожертви, патріотизму і вірності Вітчизні. Світла і вічна пам'ять загиблим воїнам! Честь і слава живим героям!

СХИЛИСЯ НАД МОГИЛАМИ СОЛДАТІВ
За Батьківщину у боях вмирали 
Однаково — дорослі і малі... 
За довгі роки ще не розшукали 
Усіх могил солдатських на землі.

Розкидані вони у чистім полі, 
Десь при дорозі, у розмай-траві... 
Могил отих не обминай ніколи: 
Поховані у них — для нас живі!

Там сплять навічно воїни-солдати, 
Чиїсь батьки, чиїсь брати й сини, 
Їм не судилось весен зустрічати, 
Тих, що стрічаєш ти після війни.

Там сплять твої ровесники-орлята: 
Тепер уже були б із них орли! 
Схилися ж над могилами солдатів, 
Що у боях за тебе полягли.
М. Познанська



     Наближається 9 травня, коли ми традиційно вшановуємо тих, хто здобув перемогу над фашизмом, тих, хто віддав своє життя за спокійне майбутнє нашого народу, хто захищав свою Батьківщину, проявляючи героїзм та відвагу, подарував нам волю, звільнивши від загарбників.
     Генеральна Асамблея оголосила 8 і 9 травня Днями пам’яті та примирення і присвятила ці дати пам’яті всіх жертв Другої світової війни. Їх відзначають у світі щороку. Бо Друга світова війна стала трагедією та гуманітарною катастрофою, яка коштувала життя мільйонів людей, завдала непоправних втрат людській цивілізації та культурі.

вівторок, 5 травня 2015 р.

Участь в обласному мистецькому фестивалі "Решетилівська весна"

    За традицією, 1 травня в селищі відбувся обласний фестиваль народного мистецтва "Решетилівська весна". На гостей чекала різноманітна програма. Це - парад вишиванок, виставка народної творчості відомих майстрів, творчі презентації громад та навчальних закладів району. 
   Учениці нашого класу Баран Юлія та Колісник Ольга також надали для виставки свої роботи виконані в техніці аплікація, декупаж, розпис.
  Учениці: Пасічник Женя, Криндач Віка  проявили ініціативу та вирішили наплести браслетів, щоб продавати їх на фестивалі. Їм допомагали Колісник Оля, Попок Ліза, Кухаренко Світлана та інші учні класу, навіть хлопчиків зацікавила ця ідея і вони також брали участь у плетінні браслетів. Виручені кошти діти вирішили передати волонтерам для бійців АТО.
Дякую активним учасникам за ініціативнвсть та небайдужість. Велика подяка батькам школярів за підтримку. Окрема подяка батькам Пасічник Євгенії за допомогу в організації виставки-продажу.