четвер, 30 квітня 2015 р.


Щиро вітаю всіх з травневими святами!

Зичу щастя, здоров’я, весняного тепла, натхнення, творчої праці!

 Хай першотравневі свята принесуть Вам і Вашим близьким радість та задоволення!

 Хай панує мир, злагода та добробут у Ваших оселях!

неділю, 26 квітня 2015 р.

23 квітня у ЦКД  "Оберіг"  відбувся районний конкурс вокалістів "Срібний дзвіночок".Сюди прибули учні з різних шкіл Решетилівського району. Діти змагалися у трьох вікових групах: молодша - до 9 років, середня - 10-12 років, старша - 13 і більше років.Оцінювали виступи дітей журі у складі вчителів ДМШ. Попок Ліза, зайняла 1 місце, Баран Юлія - 3 місце. Учениці  нашого класу Попок Єлизавета та Баран Юлія взяли участь у цьому конкурсі. Приємно відмітити, що обидві учасниці здобули призові місця у молодшій віковій групі. Вітаємо наших переможців!!!Хочу подякувати ученицям нашого класу які супроводжували виступ Юлі танцем це: Кухаренко Світлана, Лобач Вероніка, Волох Владислава, Вершиніна Анастасія.Велика подяка всім учням, які брали участь у конкурсі, їх батькам, а також педагогам Щитовій Оксані Сергіївні та Пісарєвій Валентині Василівні які готували конкурсантів до виступу. 



суботу, 11 квітня 2015 р.


Хай лине увись передзвін великодній,
І кличе молитва душу в політ!
Хай зійдуть на землю щедроти Господні
І крила розгорне оновлений світ!
Хай мир у серці Вашому панує.
Хай ангел Божий щастя Вам дарує. 
Ісус Христос - здоров'я шле з небес. 
Христос Воскрес!

 Воістину Воскрес!



четвер, 9 квітня 2015 року

9 квітня  у 3 - А класі відбувся відкритий урок з природознавства. Це був інтегрований урок який об"єднував уроки природознавства, читання також використовувалися музичні фрагменти. 
Тема уроку природознавства: "Підсумок за темою "Рослини, тварини та середовище їх існування".
Тема уроку літературного читання: "Робота з довідковою літературою та мережею Інтернет". 
Урок базувався на технології "перевернутого навчання". Для підготовки до уроку дітям потрібно було опрацювати довідкову літературу та матеріали розміщені в блозі. Це дало змогу учням збільшити час на індивідуальне навчання, поглибити свої знання, повторити вивчене. 
Час на уроці минув непомітно. Діти виконували завдання в групах, ділилися цікавинками про тварин і рослини, обговорювали мультиплікаційний фільм "Про всіх на світі", співали пісні. Під час уроку учні не тільки показали свої знання і вміння, а й поділилися ними з однокласниками, навчилися співпраці в групах, дізналися багато нового.