пʼятницю, 30 січня 2015 р.

У Решетилівській ЗОШ І ступеня з 26 по 31 січня проходив тиждень "Калинова Україна". В рамках цього тижня діти більше дізналися про рідну країну, її символи, історичні події, її письменників та поетів. Тиждень почався тематичною лінійкою "Я - українець" на якій діти більше дізналися про День Соборності України. На інформаційній хвилинці діти поділилися знаннями про українських письменників. Педагог-організатор  Задорожна Н.Г. провела пізнавальну гру "Розповім про Україну" де діти декламували вірш В.Сосюри "Любіть Україну", розповідали про символи України, її історію.



Кульмінацією заходу стало шикування учнів по периметру карти України та промовляння слів "Україна єдина!" 

понеділок, 12 січня 2015 р.

Для дистанційного навчання можна використати "Галерею навчальних ресурсів для молодших школярів". Натискайте посилання і навчайтесь граючись! Symbaloo galleri

пʼятницю, 9 січня 2015 р.


Шановні батьки та учні. У розділі "Рідна мова - калинова" розміщені завдання з української мови для самостійної роботи учнів. Надсилайте відповіді. Бажаю успіхів!

четвер, 8 січня 2015 р.


Шановні батьки! У розділі "Математична мозаїка" розміщені тестові завдання з математики для дистанційних занять. Прохання не допомагати дітям у розв"язанні. При потребі допомогти у оформленні та надсиланні.  


Шановні колеги, учні та їх батьки! Щиро вітаю вас зі святом. 

Нехай Різдво у Вашу хату
Принесе радості багато,
Розбудить приспані надії,
Зерном і щастям Вам  засіє,
Зігріє сонцем та любов"ю
І подарує Вам здоров"я!