середу, 24 грудня 2014 р.


Ура! Канікули!!!
Щиро вітаю всіх колег, учнів та їх батьків із чудовою подією. Бажаю гарно відпочити, набратися сил, оздоровитися. Нехай  канікули наповнюються хорошими подіями у вашому житті, щасливими днями, зустрічами з друзями та родиною. Бажаю щоб вони були корисними для розуму, серця й душі. Всіляких вам гараздів!


пʼятницю, 12 грудня 2014 р.

   11 грудня у світі відзначається Всесвітній день благодійності.
   У нашій школі був організований благодійний ярмарок, з метою - виручені кошти направити на лікування поранених у зоні АТО. Учні нашого класу та їх батьки не могли залишатися осторонь такої благородної справи. Мами напекли багато різних смакуликів. Це пиріжки, трубочки, рогалики, кекси, круасани, тістечка, торти, печиво різних видів і форм. Учні продавали кондитерські вироби, а виручені кошти передали у загальну скарбницю для лікування поранених. Ми недаремно старалися, адже виручили найбільшу суму 470 гривень! Надіємося, що наші кошти принесуть користь та допоможуть у лікуванні. 
 Хочу подякувати всім хто долучився до цієї благородної справи! 





7 грудня 
З 1 по 5 грудня у школі проходили змагання з "Піонерболу" серед учнів 3-х, 4-х класів, присвячені Дню захисника Вітчизни. Учні нашого класу показали прекрасні  вміння володіння  м"ячем і  вибороли І місце серед 3 класів. 
  Команда переможець отримала кубок. 
І учасники змагань і вболівальники отримали заряд позитиву, емоцій, здоров"я.

З 24 по 28 листопада у школі проходив шашковий турнір. Перший етап турніру проходив у класі де кожний учень мав змогу взяти участь у змаганнях. Другий етап проходив між учнями своєї паралелі. В ньому брали участь переможці класних турнірів. Учні нашого класу (3 - А) здобули призові місця.
 І місце - Джепка Олександр,
ІІ місце - Кузнєцов Міхаіл.
     Вітаємо переможців!!!