вівторок, 25 листопада 2014 р.

Вітаємо переможців районного конкурсу знавців української мови

 ім. П. Яцика!



Учениці нашого класу Криндач Вікторія, Попок Єлизавета, Кухаренко Світлана стали учасниками ІІ етапу конкурсу знавців української мови  ім. П. Яцика і здобули призові місця.
Криндач Вікторія виборола І місце,
Попок Єлизавета - ІІ місце.
Кухаренко Світлана - ІV місце 

Вітаємо переможців!!! Бажаємо нових звершень!

понеділок, 17 листопада 2014 р.

У рамках проведення Тижня української мови у 3 - А класі проведено навчально - розвивальну  вікторину знавців української мови "Ерудит". 


Учні об"єдналися в команди та подорожували по станціях, виконуючи різноманітні завдання. Вони побували на станціях "Словесна", "Народна творчість", "Казкова", "Фразеологічна", "Бліц-турнір".




 Всі конкурси оцінювало журі у складі учителя Решетилівської ЗОШ І ступеня - Маєвської М.І., переможців шкільної олімпіади з української мови, учениць нашого класу Криндач В. та Попок Є.


Всі завдання учні виконували старанно, швидко та з інтересом. Виконуючи різні вправи школярі більше дізнавались про таємниці слова, пригадували відомі казки, відтворювали прислів"я, збагачували свою мову фразеологізмами, перевіряли знання з рідної мови. 


Конкурс закінчився перемогою однієї з команд. Але можна сказати, що виграли всі. Адже діти перевірили та поповнили знання з рідної мови, збагатили словниковий запас. 

11 листопада,  у відповідності до Плану роботи з обдарованими та здібними учнями та в рамках проведення Тижня української мови,  у Решетилівській ЗОШ І ступеня проведено міжшкільну олімпіаду з української мови для учнів 2-4 класів. Молодші школярі перевірили свої знання з рідної мови.. Завдання, що пропонувались учням, відповідали програмовим вимогам, але мали певне інтелектуальне навантаження. 

Вітаємо переможців міжшкільної олімпіади 3 - А класу:
Криндач Вікторія - І місце,
Попок Єлизавета - ІІІ місце.