вівторок, 17 червня 2014 р.

Новини школи

1 вересня, в кожному класі нашої  школи, відбувся перший урок. Тема уроку: "Україна - єдина  держава".   Учні 3 - А класу також старанно готувались до уроку: вивчали вірші, пісні. На уроці пригадали історичні факти з життя нашої країни, державні та народні символи України, з'ясували поняття: патріотизм, багатонаціональна держава, пограли в гру "Готуємо сюрприз".
Урок учителька закінчила такими словами: "Саме ви, діти, – майбутнє нашої держави. Тож своїми знаннями, працею, здобутками збагачуйте її. Будьте гідними своїх предків, любіть рідну землю, бережіть волю і незалежність України, шануйте свій народ і нашу солов’їну мову.
МИ – ЄДИНА КРАЇНА! Незважаючи на усі негаразди, ми прагнемо одного – спокою, миру та чистого блакитного неба над головою







Дорогі друзі!
Вітаю Вас із чудовим хвилюючим святом - Днем Знань!
Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням і студентам - до своєї другої домівки - у школи та вузи.
Саме в День Знань ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів й викладачів, їх неоціненну роботу розуму й серця.
Усім, хто в цей День прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаю досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками, зустріти добрих і надійних друзів. А особливо, нашим дорогим школярикам - ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна!
Щасти Вам!